Kampioenen dames RZC/EZZ

Foto 1

De dames sg rzc/ezz zijn kampioen geworden. Ze gaan natuurlijk voor een ongeslagen kampioenschap. Zaterdag 8 april is de laatste wedstrijd in Zetten om 17.00 uur. We zouden het leuk vinden als jullie allemaal komen kijken en het kampioenschap samen met de dames afsluiten met een leuk feestje. Tot dan!

Rabobank Clubkas Campagne 2017

EZZ doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne 2017. Leden van de Rabobank ontvangen een stembiljet - per post - met een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van woensdag 17 mei t/m maandag 29 mei brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. Gekozen is voor meer stemmen (vorig jaar konden leden 3 stemmen uitbrengen) zodat meer clubs een stem krijgen.

Jeugdwedstrijd Wageningen

Op zondag 19 februari  is er weer goed gezwommen tijdens de jeugdwedstrijd in Wageningen. Wesley heeft twee super tijden gezwommen. Op de 50m vlinderslag heeft hij zijn tijd met maar liefst met 14 seconden verbeterd! Daarnaast heeft hij zijn tijd op de 100m schoolslag verbeterd met wel 10 seconden! Super gedaan Wesley! Naast deze top tijden zijn er ook medailles behaald:

Goud: 

Evi op de 100 vlinderslag en de 200m schoolslag

Zilver:

Levi op de 100m schoolslag

Brons: 
Janouk op de 100m vlinderslag
Mara op de 50m rugcrawl

Einde winterstop vrouwen waterpolo

Daar was ie dan, eind van onze winterstop. Vandaag dé wedstrijd tegen de polar bears na 6 weken geen wedstrijd te hebben gespeeld. Ondanks dat we probeerden de rust te bewaren, waren hier en daar toch wel wat zenuwen. Erg wennen om in zo'n groot en breed bad te spelen. Gelukkig mogen we dat in 't nieuwe seizoen in Renkum ook gaan doen!