Nieuwsbrief Juni 2018

Hallo zwemmer, hallo ouder,

Voor je ligt de 2e nieuwsbrief van 2018. Het einde van het zwemseizoen zit er bijna op.

Op 15 en 16 juli heeft het jaarlijkse zwemkamp plaatsgevonden bij Andries en Floor in de tuin. Ondanks dat de meeste kinderen maar 4-5 uurtjes geslapen hebben, was het voor jong en oud weer een geslaagd kamp. Alle begeleiders hartelijk dank voor jullie hulp!

 

Het weekend voor het kamp hebben de heren van waterpolo meegedaan aan het waterpolo-toernooi in Borculo. Een aantal dames van waterpolo zijn op vrijdag ook gaan kijken en al met al hebben wij alleen maar positieve verhalen terug gehoord.

Een leuke ontwikkeling binnen de club is dat de verschillende vrijwilligers/leden elkaar steeds meer weten te vinden. Het is niet meer ieder voor zich, maar waterpoloërs,  redders en wedstrijdzwemmers werken samen om er iets leuks van te maken. Wij hopen dat we dit komend seizoen kunnen voortzetten!

De zwemmers  van de reddingsbrigade hebben afgelopen weken flink geoefend voor het examen. Dit heeft behoorlijk wat inspanning gevergd, maar alle kandidaten hebben 22 juni jl. hun brevet gehaald. Gefeliciteerd!!

Gerwin stopt met het geven van trainingen. Gerwin bedankt voor je jarenlange inzet als trainer.

We hebben 2 nieuwe trainers voor het komende seizoen voor de reddingsbrigade. Anna-Maria en Dirk van harte welkom bij EZZ! Wij vinden het fijn dat jullie ons komen ondersteunen en willen jullie veel plezier wensen!

De minipolo-leden hebben afgelopen seizoen wedstrijdjes gespeeld met Thetis en EZ&PC. Zij hebben allemaal veel bijgeleerd en komend jaar gaan we dit verder uitbreiden. Zevenaar gaat ook meedoen en wij gaan de kinderen meer indelen op leeftijd en niveau

De wedstrijdzwemmers hebben 23 juni jl. de laatste wedstrijd gezwommen tijdens de clubkampioenschappen van De Rijn in Wageningen. ’s Ochtends om 08.00 uur een wedstrijd en ’s middags om 17.00 uur.

Sinds de afgelopen bestuurswissel hebben we met bijna alle trainers om tafel gezeten en we gaan de komende tijd kijken of we de wensen kunnen realiseren die opgegeven zijn.

Afgelopen half jaar hebben we 18 nieuwe leden mogen verwelkomen, WELKOM allemaal!!

Helaas gaan 6 van onze leden ons verlaten. We hopen dat jullie een leuke tijd bij EZZ gehad hebben.

Om het nieuwe zwemseizoen goed te starten willen we beginnen met een feestelijke BBQ bij Watergoed op 18 augustus. Alle leden en hun gezin zijn welkom (zie verderop in de nieuwbrief) we vragen een kleine bijdrage in de kosten, om ook zeker te weten dat iedereen komt die zich opgegeven heeft.

Wij willen een oproep doen of er nog ouders of leden zijn die club willen ondersteunen als vrijwilliger. Er liggen een aantal grote taken ( trainer/ officials/ scholing), maar ook kleine klusjes waarvan sommigen het misschien best wel leuk vinden om hier aan mee te werken. Bijv; aanschaf van nieuw materiaal (bv zoomers) regelen, fotolijst maken voor in de hal

(voor meer bekendheid), meehelpen met activiteiten, inventarisatie EHBO/ BHV voor toezichthouders etc .

Opgeven kan bij  de secretaris.

 

Datums om te onthouden en vast te leggen

  • 7 juli 2018

Laatste training voor de zomervakantie

  • 18 augustus 2018

Aftrap nieuw zwemseizoen, daarom  organiseren we op deze dag een  feest voor leden en familie bij Watergoed.

We starten vanaf 16.00 uur met een activiteitenprogramma. Om ca  18.00 uur zal de BBQ aangestoken worden. We verwachten dat het jaarfeest tot ca 22.00 uur zal duren.

Voor verdere details en opgave, zie bijgevoegde documenten.

  • 20 augustus 2018

Start trainingen nieuw seizoen 2018-2019

  • 25 augustus 2018

 

Rijntocht

Elk jaar op de laatste zaterdag van augustus vindt de Rijntocht plaats. Dit is een zwemtocht op de Rijn.

EZZ doet hieraan ook mee. Lijkt het je leuk om ook mee te zwemmen met deze Rijntocht? Geef je dan op via onderstaande link die naar de betreffende site gaat.

https://www.rzcrenkum.com/triatlon/inschrijven/

Op de site staan ook filmpjes die een indruk van vorige edities geven.

Als bestuur supporteren we graag  alle zwemmers.  Als je meedoet, laat het ons dan weten via een berichtje naar: secretarisezz@live.nl

Wij staan voor je klaar om je in te halen.

 

AVG en EZZ

Het zal je de afgelopen weken niet ontgaan zijn, de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) geldt ook voor EZZ.

Alle persoonlijke informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. Wij delen enkel persoonlijke informatie –via sportlink- met de KNZB en de Reddingsbrigade Nederland, dit in verband met de afdracht van bondscontributie.

Voor onze verklaring omtrent de AVG verwijzen we je graag naar onze website: www.zwemmenezz.nl

 

Nieuwe website

Wellicht heb je het al gemerkt, maar de website is gewijzigd. We hebben nu een nieuwe website, www.zwemmenezz.nl.  De site is nog in ontwikkeling. Mocht de informatie die je zoekt er niet op staan, neem gerust contact op met de secretaris.

 

Oproep

Wij zijn nog op zoek naar zwemmers of ouders die  contactpersoon willen zijn voor een zwemtak.

Voor de volgende zwemtakken zoeken we nog een contactpersoon:

  • Carrousel
  • Reddingsbrigade 
  • Waterpolo heren

Lijkt het je iets om de verbindende schakel tussen zwemmers, trainers en bestuur te zijn, laat het dan weten. Je kunt een berichtje sturen naar: secretarisezz@live.nl

 

Opzeggen lidmaatschap

Heb je besloten dat je wil stoppen met zwemmen, dan kun je je 2x per jaar afmelden, nl. voor 1 juli en voor 31 december. Opzeggen van je lidmaatschap kan door een mail te sturen naar: secretarisezz@live.nl.

Wil je stoppen met deelname aan wedstrijden of competitie, dan moet je voor 31 december aangeven aan dat je startlicentie ingetrokken kan worden. Ook dit kun je doen door een mail te sturen naar: secretarisezz@live.nl.

 

Sponsor EZZ gratis!

Koop je ook wel eens online? Wil je dan de volgende keer eerst www.zwemmenezz.nl bezoeken. Via de knop van SponsorKliks kom je uit bij ruim 100 winkels/webshops waarbij een deel van je aankoop als commissie naar EZZ gaat en dat terwijl jij niks extra’s betaald. Je sponsort dus gratis!

 

Korting op zwemkleding of zwemartikelen

Ben je op zoek naar een nieuwe jammer/zwembroek, badpak, zwembril, mooie zwemtas of andere benodigdheden, dan is het misschien goed om te weten dat je bij www.zwemspullen.nl en  www.triathlonwinkel.nl als lid van EZZ 10% korting krijgt op je aankoop. Uitgezonderd van de korting zijn de acties, maar dat spreekt voor zich.

De winkel is gevestigd in Uden, Bitswijk 34, op ca 30 min rijden van Zetten. In de winkel is een ruime keuze aan badkleding (diverse merken), zwembrillen, badmutsen en tassen.  Uiteraard kun je ook online je bestelling doen.

Vermeld bij je aankoop, zowel in de winkel als online,  de kortingscode EZZ10.

Rest ons jullie nog een heel prettige en fijne vakantie te wensen en we zien jullie graag, met familie op het jaarfeest.

Met spetterende groet,

Roelie, Mascha, Petra, Iris & Loes