nieuwsbrief juni 2019

Toekomst EZZ en zwembad Drie Essen
24 mei jl. heeft Stichting Zwemsport Valburg (EZZ en de Kleiduikers) een gesprek gehad met de fractievoorzitter van het CDA (de heer Dennis Jansen) en fractielid van het CDA
(de heer Mart van Baak). Vanuit EZZ waren Roelie en Mascha aanwezig. De CDA-leden hadden om dit gesprek gevraagd, omdat zij van ons –als gebruiker van het zwembad- willen weten en horen hoe wij staan tegenover nieuwbouw in Elst. Ook tijdens dit gesprek hebben wij -als Stichting- aangegeven geen bezwaar te hebben tegen nieuwbouw in Elst, maar dat we graag zien dat het bad in Zetten open blijft. Met een financiële injectie zou dit bad gerenoveerd kunnen/mogen worden, zodat het aan onze behoefte blijft voldoen. De fractieleden brachten het bericht dat in het zogenaamde haalbaarheidsonderzoek het “open houden” van Zetten meegenomen wordt, dit in tegenstelling tot de eerste aanzet/start. De CDA-leden hebben aangegeven zich in te spannen om het bad in Zetten open te houden en ons op hoogte te houden van de voortgang. Voordat het besluit wordt genomen worden inspraakrondes gehouden, wellicht dat we ons daar nog extra kunnen laten horen. Actievoeren is nu –naar ons idee- nog iets te vroeg.

Mocht je het gemist hebben, hierbij de link naar het artikel in de Gelderlander van 28 mei 2019.
https://www.gelderlander.nl/overbetuwe/coalitiepartijen-cda-en-gbo-willen-oude-besje-zwembad-drie-essen-behouden~a46a2cff/

Trainingen
2e Pinksterdag 10 juni, geen training
Vrijdag van de avond4daagse: 14 juni, geen training
Zaterdag 22 juni geen training ivm zwemkamp.

Data om te noteren
21 en 22 juni, Zomerkamp
28 juni, Brevetzwemmen Reddingsbrigade
6 juli, Laatste training
17 augustus, BBQ start seizoen en viering 55 jaar EZZ

Zomervakantie
8 juli tot en met 18 augustus: zomervakantie

Start nieuw seizoen
Op 19 augustus starten de trainingen voor het nieuwe seizoen.

Zomerkamp
Op 21 juni a.s. staat het zomerkamp weer voor de deur. Dit kamp is bedoelt voor leden tot en met 18 jaar.
Het kamp wordt weer gehouden bij Floor en Andries in de tuin en start om 19.00 uur in het zwembad. Het einde van het kamp is op 22 juni a.s. om ca 14.00 uur.
Voor meer informatie en het aanmelden van het kamp verwijzen we je graag naar de brief voor het kamp.

EZZ 55 jaar

Wie jarig is trakteert en dat doen we met:
– een sportieve middag afsluitend met een BBQ op 17 augustus. Nadere informatie volgt nog.

– een cadeautje, alle leden krijgen van EZZ een hoody of een vest. Om het juiste model en maat voor je te bestellen vragen we je om naar een pasbijeenkomst te komen. Deze is op het zwembad en sluiten zo veel als mogelijk aan bij de trainingstijden.

Zien we jou op
Vrijdag 21 juni vanaf 18.30 uur
Maandag 24 juni vanaf 18.30 uur
Woensdag 26 juni vanaf 18.45 uur

Opzeggen lidmaatschap
Heb je besloten dat je wil stoppen met zwemmen, dan kun je je 2x per jaar afmelden, nl. voor 1 juli en voor 31 december. Opzeggen van je lidmaatschap kan door een mail te sturen naar: secretarisezz@live.nl

Intrekken startvergunning
Wil je stoppen met deelname aan wedstrijden of competitie, dan moet je voor 31 december aangeven aan dat je startlicentie ingetrokken kan worden. Ook dit kun je doen door een mail te sturen naar: secretarisezz@live.nl.


Sponsor EZZ gratis!

Koop je ook wel eens online? Wil je dan de volgende keer eerst www.zwemmenezz.nl bezoeken. Via de knop van SponsorKliks kom je uit bij ruim 100 winkels/webshops waarbij een deel van je aankoop als commissie naar EZZ gaat en dat terwijl jij niks extra’s betaald. Je sponsort dus gratis!

Korting op zwemkleding of zwemartikelen
Ben je op zoek naar een nieuwe jammer/zwembroek, badpak, zwembril, mooie zwemtas of andere benodigdheden, dan is het misschien goed om te weten dat je bij www.zwemspullen.nl en www.triathlonwinkel.nl als lid van EZZ 10% korting krijgt op je aankoop. Uitgezonderd van de korting zijn de acties, maar dat spreekt voor zich.
De winkel is gevestigd in Uden, Bitswijk 34, op ca 30 min rijden van Zetten. In de winkel is een ruime keuze aan badkleding (diverse merken), zwembrillen, badmutsen en tassen. Uiteraard kun je ook online je bestelling doen.
Vermeld bij je aankoop, zowel in de winkel als online, de kortingscode EZZ10.

Roelie, Mascha, Petra, Iris & Loes