Bij waterpolo kun je genieten van een fantastische sportieve ervaring in het water. Onze club heeft drie teams, waarvan één herenteam en twee damesteams. Of je nu een ervaren speler bent of nog nooit eerder waterpolo hebt gespeeld, bij ons is er altijd ruimte voor nieuwe leden.

Onze trainingen vinden plaats op maandag van 20:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 20:00 tot 21:30 uur. We bieden coaching en begeleiding, zodat je je vaardigheden kunt verbeteren en jezelf kunt uitdagen om het beste uit jezelf te halen.

Het herenteam van waterpolo speelt wedstrijden in Bemmel. Met een sterke competitieve geest en vastberadenheid nemen ze het op tegen andere teams, klaar om te strijden voor de overwinning.

Dames 1 speelt wedstrijden in Renkum in samenwerking met RZC. Dames 2 is nog in de opbouwfase en speelt momenteel geen wedstrijden, maar de trainingen zijn gericht op het ontwikkelen van vaardigheden en het versterken van het teamgevoel.

Naast de sportieve uitdagingen organiseren we ook teamactiviteiten. Het is belangrijk voor ons om een hechte gemeenschap te creëren waarin vriendschappen worden gevormd en plezier wordt beleefd naast het waterpolospel.

Wil je deel uitmaken van ons enthousiaste waterpoloteam? Aarzel niet en neem contact met ons op om een keer mee te trainen. Of je nu wilt werken aan je conditie, nieuwe vaardigheden wilt leren of gewoon plezier wilt hebben, bij waterpolo ben je aan het juiste adres!

Traindagen

MAANDAG

20:00-21:00

VRIJDAG

20:00-21:30