Ben jij een jonge zwemmer of zwemster die net van zwemles af komt en wil je meer leren over verschillende takken van het zwemmen? Dan is AquaMix Kids bij EZZ echt iets voor jou!

Op zaterdagochtend van 8.00 tot 9.00 uur krijg je de kans om elk uur te wisselen tussen drie verschillende takken van het zwemmen: wedstrijdzwemmen, waterpolo en reddingszwemmen. Op deze manier kun je niet alleen je zwemtechniek verbeteren, maar ook kennis maken met de verschillende disciplines van het zwemmen en ontdekken welke het beste bij jou past.

Bij EZZ vinden we het belangrijk dat kinderen op een leuke en speelse manier kennis maken met de zwemsport. AquaMix Kids biedt de ideale gelegenheid om nieuwe vrienden te maken, samen te werken in teamverband en tegelijkertijd te werken aan je persoonlijke zwemvaardigheden.

Of je nu een beginnende zwemmer bent of al wat meer ervaring hebt, iedereen is welkom bij AquaMix Kids. Onze trainers staan klaar om je te begeleiden en te helpen groeien als zwemmer.

Bij EZZ mag je altijd 3 keer gratis komen proefzwemmen, waarna je je in kan schrijven via zwemmenezz.nl/lidmaatschap/inschrijven. Heb je vragen? Stuur deze dan naar secretaris@zwemmenezz.nl!

Traindagen

ZATERDAG

8:00-9:00