Bij wedstrijdzwemmen bieden we een dynamische en uitdagende omgeving voor zwemmers van alle leeftijden en niveaus. Of je nu een jonge beginnende zwemmer bent of een ervaren zwemmer op zoek naar nieuwe uitdagingen, bij ons vind je de perfecte plek om je zwemvaardigheden te verbeteren.

Onze trainingsschema’s zijn ontworpen om je te helpen groeien als zwemmer en je prestaties naar een hoger niveau te tillen. Op maandag trainen we van 19:00 tot 20:00 uur, op woensdag van 20:00 tot 20:45 uur (van april tot oktober van 19:00 tot 20:45 uur), en op vrijdag van 19:00 tot 20:00 uur. Onze coaches zullen je begeleiden en ondersteunen tijdens deze sessies, zodat je je techniek, snelheid en uithoudingsvermogen kunt verbeteren.

Bij wedstrijdzwemmen verwelkomen we zwemmers van alle leeftijden. Onze leden variëren van 10 jaar tot 70+ en vormen een hechte gemeenschap van gepassioneerde zwemmers. Of je nu traint voor individuele doelen, zoals het verbeteren van persoonlijke records, of gewoon wilt genieten van de gezondheidsvoordelen van zwemmen, je zult je thuis voelen in onze vriendelijke en ondersteunende omgeving.

Hoewel we op dit moment niet deelnemen aan de competitie, hebben we regelmatig de mogelijkheid om deel te nemen aan miniorenwedstrijden in de buurt. Deze wedstrijden bieden een kans om je vaardigheden te testen en jezelf te meten met andere zwemmers. Onze coaches zullen je begeleiden en aanmoedigen om het beste uit jezelf te halen.

Naast het trainen en de wedstrijden organiseren we ook sociale activiteiten en evenementen, zodat je je medezwemmers beter kunt leren kennen en nieuwe vriendschappen kunt opbouwen.

Wil je deel uitmaken van ons enthousiaste wedstrijdzwemteam? Aarzel niet en neem contact met ons op om een keer mee te trainen. Of je nu een ervaren zwemmer bent of net begint, bij EZZ Wedstrijdzwemmen bieden we de ondersteuning en uitdaging die je nodig hebt om je zwemvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Traindagen

MAANDAG

19:00-20:00

WOENSDAG

20:00-20:45

VRIJDAG

19:00-20:00