29 juni 2024

EZZ bestaat 60 jaar en dat vieren we samen!

Dit jaar viert EZZ haar 60-jarig jubileum. Dit vieren we samen met (oud-)leden, vrienden en familie. Er staan twee dagen vol sport, spel en gezelligheid gepland!

JEUGDKAMP

We trappen het jubileum af met het welbekende EZZ jeugdkamp. Tijdens het kamp speel je spelletjes, overnacht je in een tent en ga je natuurlijk spetteren in het zwembad!

  • 27 september 18:00 – 28 september +- 13:00
  • Ouders kunnen hun kinderen aanmelden via Marieke Hoogakker of secretaris@zwemmenezz.nl.

WATERPOLOTOERNOOI (18+)

Tegen de avond houden we een waterpolotoernooi waar leden, oud-leden en andere geïnteresseerden aan mee kunnen doen. Op basis van de aanmeldingen zetten we een leuk en uitdagend speelschema in elkaar. Het belooft een sportieve, maar vooral gezellige middag te worden!

  • 28 september 17:00 – 19:00
  • Opgeven voor het waterpolotoernooi kan via secretaris@zwemmenezz.nl. Graag ontvangen we aanmeldingen voor complete teams inclusief naam en te verwachten niveau. Individuele aanmeldingen zijn ook zeker welkom. Begin september sluiten de aanmeldingen, waarna we het speelschema zo snel mogelijk delen!

BBQ EN FEEST

Tijdens het jubileum houden we ook onze jaarlijkse BBQ, waar voor ieder wat wils te eten is. Voor de kinderen is er ook een springkussen aanwezig. Vanaf 8 uur zal de muziek aan gaan en proosten we op de verjaardag van EZZ tot ongeveer middernacht.

  • 28 september 18:00 – 00:00
  • De aanmeldingen zullen via deze website verlopen. Meer informatie hierover wordt later gedeeld!